Tulburări de alimentație în Orientul Mijlociu

Orientul Mijlociu este asociat cu multe probleme și preocupări diferite, de la stabilitatea politică la economie și chiar la probleme legate de drepturile omului. Cu toate acestea, acestea nu sunt singurele provocări cu care se confruntă această zonă a lumii.

Una dintre cele mai puțin raportate probleme în Orientul Mijlociu este creșterea dramatică a obezității și tulburări de alimentație. În Întreaga Kuweit, Arabia, Bahrain, Qatar, Arabia Saudită și în Emiratele Arabe Unite, cazurile de obezitate sunt în creștere.

Se estimează de către Fundația Internațională diabet zaharat că peste treizeci și șapte de milioane de oameni în acest domeniu au diabet zaharat de tip 2 și doar aproximativ jumătate dintre acestea sunt diagnosticate. În timp ce acest lucru este mare, același raport indică faptul că, cu lipsa de educație și de sprijin de sănătate mintală pentru tulburări de alimentație, aceste numere ar putea dubla cu ușurință în următoarele două decenii.

Stil de viață și alegeri alimentare

Doi dintre factorii care determină această creștere a obezității sunt stilul de viață și alegerile alimentare. Stilul de viață tinde să fie foarte sedentar, fără o mulțime de activitate fizică. Acest lucru este valabil mai ales pentru familiile din clasa superioară până la cea de mijloc din zonă, care este în cazul în care problema obezității este cea mai dramatică.

Legat de acest lucru sunt problemele culturale din jurul alimentelor. Mâncarea este văzută ca o modalitate de a sărbători. Aceasta include mese mari, mai multe produse alimentare pentru a alege de la și un accent pe socializarea în jurul alimentelor. În plus, în cele mai multe dintre aceste zone, ieși să mănânci la restaurante de lux nu este doar un eveniment ocazional, este o practică comună.

Dependenta de alimente

Pentru a compus probleme de alimente bogate, calorii-dens este văzut ca o astfel de parte a vieții de zi cu zi, socializare și sărbători, astfel încât acesta devine un confort pentru oameni. Atunci când acest lucru este interconectat cu stigmatul de a lucra cu profesioniștii din domeniul sănătății mintale pentru probleme, ar fi depresia, anxietatea sau dependențele, acesta poate deveni modul în care persoanele face față stresului în viața lor.

În plus față de dependenta de alimente, sau nevoia de alimente pentru a calma sau calma persoanele fizice, există, de asemenea, o rată tot mai mare de tulburări de alimentație de la bulimia și anorexie la tulburări de alimentație chef. Da lipsa actuală de accent pe schimbarea acestor probleme; aceste numere sunt, de asemenea, anticipate să crească dramatic în următorii câțiva ani.