O bucatica in stilul de viata unic si cultura poporului Penang

Știrile noastre digera agregate știri din diferite surse de știri și blog-uri care acoperă subiecte ar fi patrimoniul, cultura, alimente, afaceri, politică, probleme sociale, jurnalele de călătorie, etc Citește știrile online & articole lejere despre George Town Penang.

Cultura și stilul de viață în Penang este un amestec bogat de diferite religii și oameni care s-au stabilit în acest stat malaezian. În ultimii ani, au existat o mulțime de știri despre Penang, în principal pentru că capitala sa, Georgetown a fost adăugat la lista de UNESCO World Heritage Sites.

Georgetown a devenit o destinație turistică populară datorită patrimoniului multicultural pe care l-a câștigat de-a lungul secolelor de la diferite puteri coloniale și oameni. Indiferent de acest lucru, cultura și stilul de viață în Penang este ca cele mai multe metropolitane, dar unic în propriile sale moduri.

Cultura Penang

Cultura Penang s-a dezvoltat mai ales din cea a Strâmtorii Născute Baba-Nyonya sau chineză care a coborât din primii imigranți chinezi din Penang. Cea mai mare parte a populației Penang vorbesc un fel de creol chinezo-malaiezole și au adoptat parțial obiceiurile malay. Deși budismul este cea mai importantă religie din Penang, Islamul este religia oficială a statului. Unul dintre cele mai interesante aspecte ale culturii în Penang este festivaluri. Deoarece este un stat multicultural, Penang celebrează o serie de festivaluri, ar fi Festivalul de Barca Dragon din China, celebrarea musulmană a Hari Raya Aidilfitri, Thaipusam-un eveniment religios de hinduși și Hungry Ghost Festival.

Penang Stil de viață

O mulțime de știri despre Penang se referă la stilul de viață al oamenilor săi. Stilul de viață al acestor oameni are o identitate distinctă în ceea ce privește meșteșugurile, cultura, ritualurile, costumele și mâncarea. De fapt, produsele alimentare este, probabil, cea mai importantă parte a stilului de viață Penang. Insula are o bucătărie unică, care este un amestec de chineză, thailandeză, malaieziană, Nyonya și indian. Majoritatea cafenelelor și restaurantelor sunt deschise 24 de ore din 24 în stat. Penang a fost, de asemenea, recunoscut pentru a avea cel mai bun Street Food din Asia într-o ediție a Time Magazine în 2004. O mare parte a stilului de viață, de asemenea, se învârte în jurul cumpărături. Există multe mall-uri mari pe insulă și pe partea continentală a Penang. Statul are, de asemenea, o viață de noapte plină de viață, cu numeroase discoteci, baruri, pub-uri, cafenele și bistrouri.

Aceste caracteristici unice ale culturii și stilului de viață în Penang face vizita de stat o experiență excelentă pentru toate tipurile de turiști de astăzi.