Integrarea Dynamics GP în versiunea 2010 Unele probleme cunoscute și remedieri

Versiunea 2010 a fost lansat în primăvara anului 2010 și a fost demonstrată în Convergence 2010 în Atlanta în luna aprilie a aceluiași an.

Au existat îmbunătățiri substanțiale, în special în funcționalitatea E-mail. Acum puteți trimite prin e-mail facturi și comenzi de cumpărare direct din interfața cu utilizatorul, fără programe de completare terțe. Ne place, de asemenea, relativ mare selecție de Word Templates (ca alternativă la old-good-day Report Writer raport modificat: SOP Blank Form, de exemplu). Microsoft Management Reporter este prin demonstrația sa mai flexibilă în comparație cu FRx tradițional. Toate aceste caracteristici format impresie destul de bună și numeroși clienți au fost adăugate în 2010 și mai devreme 2011 sezoane de punere în aplicare ERP. Cu toate acestea logica vechi dexteritate tradiționale a fost rupt în lansarea inițială din 2010 și chiar a rămas nu a fost fixat în Service Pack 1. Să aruncăm o privire la conectorii OLE Din Integration Manager:

1. Sursă de date ODBC avansată.

Spre deosebire de consultanți tradiționali de aplicații în stil CPA, suntem pionieri cu implementarea IM în cvasi-timp real eCommerce alimentare a datelor coș de cumpărături, analiza rapoartele umane prietenos (provenind ca fișiere text de la ceva vechi, UNIX, de exemplu). Există două drivere populare în acest scenariu. Primul ar fi bazarea sursei de date IM pe driverul nativ MS SQL Server și citirea vizualizării particularizate SQL. A doua metodă este Sursa de date ODBC avansată, bazată pe driverul de fișier text. În acest scenariu puteți eliminat astfel de linii non-structurale, ca număr de pagină, antet raport, etc. În plus, dacă liniile de documente se află de fapt în rândul tabelului și ar trebui împărțite – le puteți separa prin introducerea construcției Union în instrucțiunea Query SQL. Toate acestea au fost caracteristici misto si au fost foarte fiabile în trecut (există probleme cunoscute cu Microsoft Text Driver, dar am dat seama de mult timp de lucru în jurul). Vestea tristă a fost faptul că Advanced ODBC sursa de date de legătură a fost rupt și integrarea în sine a fost pierde majoritatea înregistrărilor de la interogare copil. Imaginați-vă dacă integrați facturi SOP ca imagini ale coșurilor de cumpărături de comerț electronic – antetul documentului este creat, dar liniile sunt pierdute (Articole de inventar) parțial (cu procent foarte mare). De obicei, nu recomandăm upgrade-ul versiunii noi până când cel puțin primul pachet service pack nu este lansat. Și chiar și în SP1 problema nu a fost rezolvată. Hot Fix a fost lansat la sfârșitul lunii martie a anului 2011

2. Windows 2008 pe 64 de biți și SQL Server 2008 cu SSIS nou.

Ei bine, de obicei, vă recomandăm noi tendințe și este natural ca 64 de biți Windows este mai rapid și SQL Server ar trebui să fie dat avantajul de calcule pe 64 de biți. Cu toate acestea, acum este o problemă (suntem folosind această tehnologie de zece ani sau mai mult) pentru a utiliza construcții populare, ar fi Linked Server, Openrowset. Dacă doriți astfel de trivial în lucru trecut ca importul de fișiere text (fără expert, în cazul în care SSIS este implementat) în mod automat de la personalizat programat SQL trigger sau procedura stocată – nu funcționează din cutie, am petrecut ore de lectură posturi de internet de la programatori în aceeași situație și apoi a decis să uite despre asta și pentru a trece la SSIS (care este instrument frumos , dar în acest moment se pare ca caseta neagră atunci când integrarea este creat și ambalate – în contrast cu predecesorul său DTS sau Data Transformation Services)